Kessel en omgeving

In Kessel en omgeving is veel te beleven en te ondernemen. Kessel staat bekend om zijn rijke historie, de mooie uitzichten en de gezellige horeca.

De oogappel van Kessel is het imposante en recent gerestaureerd Kasteel de Keverberg. In dit kasteel komt u door middel van een rondleiding meer te weten over de historie van Kessel, terwijl u ondertussen kunt genieten van de mooie uitzichten over de Maas of van een drankje op de historische binnenplaats. In de nabijheid van de camping en het kasteel bevinden zich verschillende horecagelegenheden in alle prijsklassen op loopafstand.

Kessel heeft diverse winkels, voor de dagelijkse boodschappen, maar bijvoorbeeld ook voor hengelsportartikelen. Ook zeker de moeite waard zijn de talrijke wandel- en fietsroutes in de omgeving van Kessel. Wandel in alle rust langs de Maas of in natuurgebied de Grote Peel of neem de veerpont naar de overkant van de Maas en fiets langs de oever met een prachtig uitzicht over Kessel en het kasteel. Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar op de camping.